Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гуто-Боровенська громада» (код ЄДРПОУ: 04333508) був реорганізований і увійшов до складу Камінь-Каширської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуто-Боровенська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Камінь-Каширської громади

Красива зупинка - Красива громада

Дата: 24.07.2019 15:07
Кількість переглядів: 1312

У  селі Житнівка школярки-одинадцятикласниці розмалювали місцеву зупинку

Ще донедавна у селі Житнівка автобусна зупинка характеризувалась як три стіни з дашком обабіч дороги, де очікують автобус або ж ховаються від негоди. Здавалось, що ж можна зробити з так званої «будки» з обшарпаними стінами, що відверто кажучи справляли не надто приємне враження.  А виявляється, що все можливо, варто лише додати зусиль, таланту та старанних умілих рук і перед нами – цілий витвір мистецтва з невеличкою історією, яка «розказана» фарбами та натхненням. 

«Оживили» зупинку дві школярки – Смітюх Марія Вікторівна та Матвійчук Богдана Володимирівна, які не лише талановито відтворили пензликом  красу нашого краю, а й подарували усім нам можливість помилувати око або ж просто зробити світлину на пам"ять. А знимкувати тут і правда є що, повірте, але краще приїжджайте, щоб переконатись.

Дуже дякуємо за організацію цієї доброї справи місцевій депутатці Коширець Ларисі Іванівні, небайдужому жителю Смітюху Олександру Вікторовичу – за спонсорську допомогу, Пилипчуку Івану та Зайцю Валентину – за розчищення території і нашим талановитим художницям Марії та Богдані – за натхненну роботу.

#Житнівка#ГутоБоровенськаОТГ

Фото без опису



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua